Geachte ouders en of verzorgers,

Vanaf deze week liggen de vakantieroosters weer op de locaties. (Carlton, Citta Romana, van Marion). Vanaf maandag 11 juli is onze zwemschool reglementair gesloten t/m zondag 7 augustus. De lessen worden niet ingehaald en deze zijn al verrekend in uw maandtarief wat verdeeld is over 12 termijnen. De laatste 2 weken van de vakantie vanaf maandag 8 augustus t/m zondag  21 augustus is er een aangepast rooster. Deze kunt u invullen op de locatie. U heeft de keuze uit maandag en dinsdagochtend. De andere dagen zijn wij gesloten. Vult u deze in als u zeker weet dat u komt, zodat u niet onnodig een plekje bezet houdt. Zwemt u standaard 2x per week heeft u ook recht op 2 lessen in die week.

Voor onze locatie Riviera geldt er geen aangepast rooster, hier zijn wij na de 4 weken vakantie weer op zondag 14 en 21 augustus op uw eigen lestijd aanwezig. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons mailen.

Wij wensen u en uw gezin alvast een fijne vakantie.

Met vriendelijke groet,

Zwemschool Goederond